Tervetuloa talvikkokasvatukseni sivuille

Kasvatan epävirallisesti talvikoita ilman kasvattajanimeä. Tavoitteeni on rotumääritelmän mukaiset talvikot, jotka ovat ensisijaisesti terveitä ja luonteeltaan lemmikiksi sopivia. En siis käytä lainkaan naaraita, joiden luonteesta en itse pidä. Pentuja on satunnaisesti ja niistä parhaiten saat tiedon lähettämällä sähköpostia. Yleensä pennut menevät nopeasti ja niitä voi joutua jonottamaankin.

Mikäli haluat pennun minulta, otathan yhteyttä sähköpostilla mira.mykkala@tierran.net. Kerrothan jo heti ensimmäisessä viestissä millaiseen kotiin hamsu olisi tulossa, jotta osaamme valita juuri sinulle sopivan pennun. Olen kiinnostunut esimerkiksi siitä, onko sinulla ollut aiemmin hamstereita tai muita jyrsijöitä, minkä ikäiselle eläin tulee, onko asumusta mahdollisesti jo valmiina ja etsitkö ensisijaisesti näyttelyeläintä, kasvatusmateriaalia vai lemmikkiä.

Yhden pennun hinta on 30€ ja mukaan saa Suomen Hamsteriyhdistyksen rekisteripaperin (pentuja ei ole välttämättä rekisteröity), hoito-ohjeet, pussin tuttua ruokaa ja minun elinikäisen tuen kaikissa tilanteissa. Toivonkin että minuun otetaan herkästi yhteyttä, mikäli tulee jotain ongelmia, et pysty pitämään eläintä tai kaipaat vain vinkkiä tms. Kuulumisia on myös aina kiva kuulla!

Tarvitsetko tarvikkeita tai ruokia?

Minulla on oma jyrsijäntarvikkeiden verkkokauppa Tierran Lemmikkipuoti, joskin tuotteita voi noutaa myös meiltä tai ostaa samalla kun hakee hamsun. Pyrin ottamaan valikoimiin ensisijaisesti itse hyväksi kokemiani tuotteita, painottaen erityisesti kotimaista ja ekologista puolta. Pennun mukaan tarvikkeita ostaessa voidaan katsoa jotain könttäsummaa. Huom! Hamsterit eivät kuulu toiminimen alle, eikä niitä voi maksaa kortilla!

Historiaa

Olen kasvattanut gerbiileitä vuodesta 2004, mutta gerbiilikasvatus jäi lopullisesti pois 2016 alussa. Talvikkokasvatus on alkanut vuonna 2010. Lisäksi olen SGY:n hyväksymä gerbiilien lemmikkituomari ja loppusuoralla kääpiöhamstereiden lemmikkituomarikoulutuksessa. Olen toiminut Oulun seudun jyrsijäharrastajien hallituksessa vuodesta 2008 saakka erinäisissä vastuutehtävissä. Tavoitteena olisi hakea talvikoille kasvattajanimeä jossain vaiheessa.

Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa jyrsijöihin liittyvissä ongelmissa!

Terveisin
Mira Mykkälä
044 551 3361 (ei tekstiviestejä)
mira.mykkala@tierran.net

Vanhoille kotisivuille pääset tästä.

Seuraa facessa