Heili

Tervetuloa!

img

Heili on virtuaalitalli, joka sijaitsee virtuaalisessa Itä-Suomessa, tarkemmin sanottuna Pohjois-Karjalassa. Talli aloitti toimintansa keväällä 2015, mutta itseasiassa tallin hevoset ovat olleet omistuksessani aikaisemmin, sillä Heili oli aikaisemman virtuaalitallini pienentämisen tulos, kun suomenhevoset muuttivat omaan majoitukseensa. Heiliä ympäröi upeat metsät sekä joet, jotka laskevat Pieliselle. Tallilta ei ole kuin puolen tunnin ajomatka Kolin kansallispuistolle, joten näkymät maastoissa ovat upeat.

Heili kasvattaa suomenhevosia karjalaisin nimin, mutta muutamalla tammalla on oma nimeämisteemansa, esimerkiksi kasvit tai Muumi-hahmot. Kuitenkin kaikki kasvattimme tunnistaa Heilin-kasvatusliitteestä. Liite on Virtuaalisen ratsastajainliiton hyväksymä. Heilin kasvatit myydään kilpaileviin kotiin, missä ne pääsevät toteuttamaan itseään ainakin yhdessä painoituslajissaan.

~ Mariella (VRL-02189)  @

Päivitykset

05.05.2015 Nyt ollaan jo melkein kuukausi oltu toiminnassa, ja upealta näyttää. Ensimmäisiä kasvatteja on mennyt myyntiin ja muutama onkin jo uuden kodin löytäneet. Avajaisten kunniaksi Heilissä järjestettiin viiden kilpailun ryppäät sekä ERJ-esteratsastuksessa että KRJ-kouluratsastuksessa. Kaiken kunniaksi järjestimme NJ-näyttelyt, jotka olivat avoinna vain suomen(pien)hevosille.

13.04.2015 Tallin sivut on vihdoin saatu julistettua! Hevoset muuttavat pikkuhiljaa Marikesta Heiliin, mutta kun matkaa on yli 600 kilometriä, menee siinä hetki. Talli on kuitenkin saanut jo ensimmäisen kasvattinsa yli kuukausi sitten, kun Huvitutin Tiuhti synnytti esikoisensa Heilissä. Nyt saa upea tulevaisuus suomenhevosten kanssa alkaa!

LINKKILISTA
Heljävirran Suomenhevoset
Ikikorven Suomenhevoset
Kuuralehdon hevostila
Mörkövaara
Riikinneva
Riiviöt
Runoratsut
Rätvänä
Seljasaaren Kartano
Turmeltaja
Ventos

Tämä on virtuaalitalli!
webdesign Melina - otsikon kuva © Antti Kyllönen (lisenssi)
Lue lisää tekijänoikeuksista täältä.