Marvel Ponies

Tervetuloa Marvel Poniesiin!

Marvel Ponies on newforesteja kasvattava ponitalli lähellä Karlshamnin kaupunkia Etelä-Ruotsissa. Talli aloitti toimintansa elokuussa 2014, joten se on vielä nuori, mutta kunnianhimoa ja tavoitteellisuutta löytyy sekä tallin hevosilta että omistajalta. Marvel Poniesin tontti on aivan meren ääressä, ja omaa rantaakin löytyy. Tallissa on tilat 20:lle sekä pihattotilaa viidelle ponille. Tallipihassa on yhdekmsän tarhaa, mukaan lukien pihattojen tarhat. Valaistu kenttä löytyy katsomon kerä, ja maneesi on suunnitteilla, kunhan saadaan lupa-asiat kuntoon. Metsäisiä maastoja löytyy enimmäkseen, ja jos haluaa peltoteille ratsastamaan, täytyy tehdä hieman pidempi reitti. Tallilta on Karlshamniin noin 20 kilometrin matka, joka taittuu mukavasti omalla autolla, sillä linja-auto-yhteys menee tallin ohi vain kuusi kertaa päivässä.

Marvel Poniesissa tähdätään ponien urheilullisuuteen ja yhteistyölliseen luonteeseen. Ponit painottuvat koulu-, este- ja kenttäratsastukseen sekä kaikille tavoitellaan hyviä laatuarvostelutuloksia, jotta tallin kasvateilla on hyvät mahdollisuudet tulevaan menestykseen. Marvel Poniesin kasvatit tunnistat Marvel-kasvattajaliitteestä ja Marvel-sarjakuvahahmojen nimistä.

- Mariella

ponitallin omistaja
VRL-02189, mariellla.s@live.com

Linkkilista


Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Päivitykset

06.04.2015

Hyvää pääsiäistä ja kevään odotusta kaikille! Maaliskuu oli kiireistä aikaa Marvelissa, sillä loppukevään yhdistelmät on saatu valittua, ja kaikki seitsemän ovat alustavasti varattavissa. Kaisla ja Reetta nappasivat helmikuun kantakirjaustilaisuudesta kakkospalkinnot, kun taas Eero sai maaliskuun tilaisuudesta kolmannen palkinnon! Reetta käväisi maaliskuussa Yleislaatuarvostelussa ja toi kotiin kakkospalkinnon, eli alkukevät on ollut Marvelin ponien kohdalla ahkeraa palkintojen saantia. Kesällä ehditään hieman kilpaillakin ja sen jälkeen lomailla ennen syksyn kilpailuspurttia!

15.02.2015

Ystävänpäivä on takana, ja talvikin alkaa pikkuhiljaa muuttua kevättä kohti, jos auringonvalon lisääntyminen mitään enteilee. Alkuvuoden enismmäiset kasvatit ovat löytäneet hyvin tulevat kotinsa, vaikka muutama on vielä omistajaa vailla. Seuraavat kasvatit saadaan sitten varmaan huhtikuussa, joten nyt on hyvä aika kilpailuttaa poneille mukava määrä sijoituksia.

© maijha.net 2014, lisää | Marvel Ponies on virtuaalitalli