Tervetuloa puoliveristen seuraan!

Olet saapunut virtuaalitalli Miche'Lesiin, puoliverisiittolaan, josta löytyy laadukkaat este- ja kouluhevoset käyttöön ja näyttöön. Panostamme jokaiseen hevoseen yksilönä ja tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia puoliverisiä, jotka menestyvät painotuslajissaan ja ihastuttavat suvullaan. Lisäksi talli järjestää este- ja koulukilpailujen ohella myös NJ:n ja VSN:n alaisia näyttelyitä. Käy peremmälle tutustumaan hevosiimme!

Elettiin vuotta 2016, kun ystävykset Tierra, Niiperi ja Henzu päättivät lyödä jokaisen omat parhaat taidot yhteen kasaan ja perustaa oman puoliverisiä kouluttavan ja kasvattavan tallin. Niiperi osasi parhaiten toimia kouluhevosten kanssa ja oli kiinnostunut kasvattamisesta, josta hänellä olikin jo 10 vuoden kokemus suomenhevosten kanssa. Henzu puolestaan oli tehnyt pitkään töitä esteratsujen parissa ja hänellä oli hyvät kontaktit kilparatsastajiin ja muihin kasvattajiin. Tierralla puolestaan oli pitkän linjan kokemus tallin pidosta ja kasvattamisesta, sekä valmiiksi arsenaalia puoliveritalliin. Niin nämä kolme naista perustivat unelmiensa puoliveriparatiisin! Hieman oli ongelmia ensialkuun hahmottaa, onko kyseessä siittola (jota Niiperi halusi), kisakeskus (josta Henzu tykkäisi) vai kilpatalli (mistä Tierra tykkäisi). Lopulta päädyttiin pitämään pääkategoriana siittola, olihan tallilla useita tammoja ja tarkoitus oli jalostaa omia linjoja ja valikoida talliin vain parhaimpia hevosia. Kilpatalliksi talli myös luetaan, sillä kaikilla hevosilla tultaisiin kilpailemaan ja tavoitteena olisi kasvattaa laadukkaita kilpahevosia, jotka menestyisivät myös laatuarvosteluissa. Niiperin mies totesikin suunnitelmia kuunnellessaan, että meillä olisi siis tavoitteena kasvattaa tittelihirmuja. Tämä olikin hyvä kuvaus, tittelihirmuja hyvinkin!

Valitettavasti Henzu löysi unelmiensa prinssin (kaksijalkaisen tällä kertaa) Saksasta ja suhde muuttui nopeasti niin vakavaksi, että Henzu päätti muuttaa sinne. Tässä vaiheessa oli jo käynyt selväksi, että esteratsuja olisi helpompi kasvattaa lämpimämmässä maassa, jossa kilpaileminen ja treenaaminen kävisi helpommin ja olikin lyhyen keskustelun takana päätös, että estehevoset lähtisivät Saksaan mukaan. Ystävykset halusivat pitää kuitenkin asiat jotenkin yhteydessä ja sovittiin, että myös Saksassa syntyneet hevoset saisivat kasvattajanimekseen Mic tai 'Le, kuten kouluhevosetkin. Tierra matkustelee tallien väliä tarpeen mukaan.

Osa ehkä huomasikin, että kasvateille tulee sama liite, kuin Tierran entisen tallin Micram Raceponiesin kasvateille. Tämä johtuu ihan siitä, että Miche'Le on käytännössä perustettu Micramin Suomen sivutallin tiloihin ponilaukkainnostuksen hiipuessa ja sinne on tuotu Micramin Iso-Britannian tallin kaikki tavarat. Micramissa oli myös syntynyt jo joitain suomalaisia puoliverisiä, joten tuntui loogiselle jatkaa saman liitteen käyttöä. Tästä johtuu, että kasvattilistoilla on muutama 2014-2015 syntynyt hevonen, vaikka talli on perustettu vasta 2016.

- Tierra, Niiperi ja Henzu

ulkoasu © Cery 2016 - Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli ja virtuaalihevosia. Mitään ei tapahdu oikeasti ja kaikki tieto sivuilla on keksittyä!