Viimeisin päivitys

28.07.2019
Startteja päivitetty muotoon

Tervetuloa!

Ravihevosia täynnä oleva talli jossain päin Suomea. Talli on valoisa ja tuoksuu hevoselle. Sisällä kurkistelee muutamia hevosia ja poneja, mutta suurin osa on ulkona laitumilla. Lähitarhassa pomppii pari varsaa emien valvovien silmien alla. Hevonen on juuri saapumasta lenkiltä höyryävänä syysilmassa. Siinä on teille minun Starberryni!

Starberry on vuonna 1999 alkunsa saanut virtuaalitalli, jonka nimi muuttui vuonna 2000 nykyiseen muotoonsa. Omistaja on vaihtunut kerran ja vuodesta 2005 talli on ollut minun käsissäni. Pieniä taukoja on mahtunut matkan varrelle, mutta pari ponia ja hevosta on pysynyt mukana alusta saakka ja tallin henki on aina ollut sama, rauhallista ja leppoisaa harrastelua.

Nykyään tallissa majailee vaihteleva määrä eri roduista olevia ravureita. Aikoja sitten on luovuttu painottamasta mitään tiettyä rotua, vaan poneja ja hevosia löytyy hieman kaiken rotuisia.

Toimintaa on kuukausittain ravien muodossa. Varsoja tulee silloin tällöin, miten sattuu tammoja olemaan. Ne joko jäävät meille tai lähtevät ravikoteihin, jossa ne pääsevät radoille riehumaan. Ponikasvatit tunnistaa etuliitteestä SB ja hevoskasvatit Tierra′s ja Tierran.

Olimme 2008 ravigaalassa ehdolla vuoden ravitalliksi. Kiitos äänestäneille, olimme toisia, häviten vain yhdellä äänellä Ajattomalle! Olimme 2012 ravigaalassa ehdolla vuoden ravivalmentajaksi saimme 10 ääntä ja olimme toisia. Löydymme myös VRER:n jäsentallilista.

Olimme ravigaalassa vuoden ravitalli 2012!

- Tierra (VRL-02841, maili, vieraskirja)

Ylläpidän myös laukkaponitallia Micram Raceponiesia.

 

 

 

 

 

 

 

webdesing by Essi K. 10/2008, ethän kopioi luvatta! Otsikkoa muokannut Yogi 11/2012