Tervetuloa Micram Raceponiesiin

Micram Raceponies on suljettu lopullisesti 9.5.2023. Kiitos kaikille näistä vuosista ja muistoista <3

Olet saapunut Micram Raceponiesiin, 2008 lopulla perustetulle laukkaponeihin painottuneelle tallille. Talli sijoittuu Englantiin, reilun kymmenen kilometrin päähän Richmondista.

Tallista löytyy ponia hieman joka rodusta, mutta painotus on welaroissa, welara sport ponyissä, santelipuuponeissa ja shetlanninponeissa. Myös muutama connemara ja newforestinponi on säilynyt mukana ja niitä kasvatellaan sivuprojektina. Varsoja syntyy pääasiassa näistä roduista, mutta myös muita saattaa löytyä. Ponit kilpailevat aktiivisesti laukoissa ja laukkaradoilta pois jäävät ponit siirtyvät siitokseen, saattaen pyörähtää myös este-, valjakko- tai koulukentillä. Toimintaa meiltä löytyy pienimuotoisen kasvatuksen lisäksi kilpailuina, näistä lisää Toiminta -linkin takaa!

Tämä on virtuaalitalli ja kaikki tapahtuu vain Tierran pään sisällä. Sivuilla mitään ei ole oikeasti olemassa ja kuvat eivät liity mitenkään teksteihin!

Sivuston ylläpitäjä ja tallin omistaja olen minä, Tierra. Micram löytyy myös PLJ:n jäsentallilistalta. Meidät äänestettiin vuoden 2011 ja 2012 gaalalaukoissa Vuoden Talliksi. Minut valittiin vuoden 2009 ja 2011 gaalaäänestyksessä vuoden laukkatekijäksi ja sain vuoden 2012 äänestyksessä useita kunniamainintoja, kiitos kaikille äänestäneille!

Tervetuloa tutustumaan talliin!

- Tierra (tierra(a)tierran.net x vieraskirja)

Ylläpidän myös ravitalli Starberryä.

Design by Namuless. Modified by Tierra. Wood pattern by Shizoo, Thank you!
Ulkoasun kuvien © / Layout pictures © missery., Rachin, josh, AE ja mmeiju, thank you!

Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen!
This is a sim-game stable / horse!