etusivu --- jäsenet --- toiminta --- yhteys

Yhteys

Liittyminen hoidetaan 1.3.2014 alkaen vain VRL:n kautta. Mikäli joku haluaa tietojaan tälle sivulle, hän voi sitä pyytää sähköpostitse rapu@tierran.net.

Seuraan ovat tervetulleita raviharrastajat hevostensa menestykseen katsomatta, joskin hevosen karvoihin kurkistaen: ravihevosen tai ponin omistaminen on vaatimus seuraan liittymiselle.

Kauhistuttavan tiimimme ylläpitävä voima

Seuraamme kuuluu erinäinen lauma sekalaisia hullujenhuoneelta karanneita ihmisensukuisia olentoja, joista pahin on Magnetie (VRL-3740, Savitaival, Go Ponies). Tämä päähullu unohtaa säännöllisesti ottaa lääkityksensä, ja on ikävä kyllä onnistuneet saamaan seuraansa mukaviakin ihmisiä.

Yksi näistä (lääkityksensä toivon mukaan ottavista) fiksummista on erittäin taitava piirtäjä, joskin "vähän" kaksimielinen aksu (VRL-0164, Aken Ravitalli). Toinen uskalikkomme on Lokki (VRL-1530, De Pacer ja Ravitalli Dese jonka osoitetta hän ei meille luovuttanut), joka on huhtikuun 2009 ylin ylijumalamme.

Olemme myös saaneet mahdutettua pelottavaan seuraamme Leenan (VRL-1634, Yep Trotters). Tässä onkin seuramme varmaan fiksuin... tai no ainakin vanhin jäsen, siinä missä Tierra (VRL-2841, Starberry) yritti kivuta seuraamme vetoamalla tekstillä "MESE!!!" - ja ikävä kyllä onnistui.

Kride muisti eräänä päivä ottaa lääkkeensä, ja sai houkuteltua seuraamme sellaisen ihmetyksen Pölypunkkimaasta kuin Hessi VR (VRL-1095, Kerystonin Kartano). Hessin mielestä häntä ei voi mitenkään olla tietämättä (omg, mitä itsekeskeisyyttä! Kuka nyt tuommoisen juipin tietäisi, mistä lie puskasta tullut, nevöhöödof - lue: jos tiedät nimen Henri Yrjö Kustaa, et voi syyttää Hessiä itsekeskeisyydestä).

Melkein yllättäen seuraamme liittyi myös Pokeri (VRL-3825, Ravitalli Ugo, Blue Bronx Pacers), joka omistaa paljon paljon jänniä hevosia, joista vaivautui jopa mainitsemaan hakemuksessaan muutaman (ja tuhmasti elvistelemään mm. Magnun kasvatin (omakehuhaisee.com) lisäksi myös Hooliganilla, joka oli vuoden 2008 ravigaalassa Vuoden Peitsari).

Shavo (VRL-0007, Narrilaivan) aka Matti (myös Mats) on pinkin messengermaailman edelläkävijä, ja ehdoton vammalomakkeiden dissaaja. Ragnarökin sanansaattaja, ja mielenkiintoinen (pelottava) persoona.

Heltsu (VRL-0079, Kind Trotters) puolestaan on jo vanha tuttavuus vuosien takaa, ja palailee nyt uusin kujein mukaan. Essi (VRL-02227, Ikikorven Suomenhevoset) piti Kind Trottersia edellä mainitun Heltsun kanssa, mutta perusti sitten myöhemmin Ikikorven Suomenhevostallin..

Hanna (VRL-0847) ja Heidi (VRL-2055) omistavat yhdessä Taikasumun tallin. Molemmat ovat ravipiireistä tuttuja hahmoja jo muutaman vuoden takaa ja omistavat myös ratsuhevosia. Pitkän linjan harrastajia on myös Marle jonka näyttönä toimi Bulevardi.

Uusi tuttavuus on Charola, joka aloitti vain Sir Leather CL:n kanssa, mutta hullaantui nopeasti niin että johtaa nykyään Rayburn Shetlandsia. Charolan koulutus kunnon raviharrastajaksi ja suurtallin pitäjäksi on kuitekin vielä kesken, mutta toivoa on.

Hyvin itsevarmana Icengard laittoi hakemukseen vain "Jep joo eiköhön mun historia tiedetä ainakin suunnilleen :D". Kyllähän kaikki suuren jumalaisen Icengardimme tuntee, tai jos ei tunne on liian nuori ja sietäisi hävetä. Hänhän pyörittää Icengard Raring ja on ehkä yksi pisimpään ravureita harrastaneista kuningattaristamme.

Lita Racehorsesin ylläpitäjä Jonsu ja Meeri N. jolta löytyy Snilli ja Toy's Minitrotters eivät vaivautuneet sen kummemmin kertomaan itsestään ja syistä miksi pitäisi päästä mukaan vaan olettivat että kaikki tuntevat heidät pelkkien tallien perusteella. Tottahan tämä toki on, kun puhutaan kahdesta pitkään harrastaneesta konkarista.

Erittäin hatarilla perusteluilla mukaan pyrki myös Tiia, jolla on uudehko talli Namer. Seuraamme häntä silmä tarkkana alkuun varmistaaksemme riittävän hulluustason. Samoin seuraamme vielä Nillurin tallia Mystic Cloudia, joka tosin on vakuuttavasti täynnä erilaisia ravurinrääpäleitä. Eva pyrki mukaan kahden palleronsa kanssa, russitamma Stjärngårds Kajsa ja lämppäritamma Evanescent.

Onttu pyrki itsevarmalla asenteella seuraamme, uskoen että tallinsa Ravitalli Valtaria riittä vakuuttamaan meidät. Pakkohan hänetkin oli ottaa mukaan, koska tallissa majailee myös meidän pääpirujen kasvatteja. Samaan aikaan Acstreamin ylläpitäjä reibili halusi liittyä seuraan. Jouduimme miettimään hänen suhteensa pitkään, sillä reibili on osoittanut foorumilla huolestuttavaa viisautta ja järkevyyttä. Toivommekin, että seura tekee kaltaisekseen ja hän sopeutuu mukaan.

Fuyu halusi myös liittyä, tosin erittäin vaatimattomalla näytöllä. Hän omistaa muutamia ravureita yksityistallilla ja kilpailee näillä satunnaisesti.

Ikiroudan ylläpitäjä Qem liittyi joulukuun alussa. Otettiin hänet mukaan, koska tallissa on niin monta melko hyvää hevosta, että meidän täytyy päästä hyviin väleihin niiden ryöstämistä varten. Hieman epäillen otettiin mukaan myös _Larza, jolta löytyy vain yksi ravuri, Ollanes Capucino. Kaikki jäsenemme voisivat yrittää tartuttaa hulluuttaan Larzaan, jotta saadaan hänestä uusi suurtallin omistaja.

Guard Trotting Teamin pääpiru Norpatar on tuttu monestakin suunnasta virtuaalimaailmassa. Hienon nimisellä tallillaan pröystäilevä Nita K. otettiin mukaan kun hänet oli käännytetty jo kaikista muista seuroista. Nita on kuitenkin osoittanut melkoista sekopäisyyttä radoilla ja foorumeilla. Tallina on hänellä Stonegate.

Yhden hevosen voimin mukaan halusi myös pieni ja hellyttävä nasu, joka otettiin vain ihanan nimensä tähden. Ros. on ehdottomasti osoittanut liian suurta kiltteyttä ja aikuismaisuutta, mutta kun tutkimme hänen talliaan, Mäkilähtöä, sieltä löytyi niin hellyttävä otus, että oli pakko ottaa hänet mukaan. Ihanainen Harmi-aasi <3

Kopoinilla sen sijaan on kokonainen Hiittisuora täynnä ravureita. Yleensä emme ota lissuja mukaan porukkaan, mutta poikkeus joka vahvistaa säännön on aina hyvä olla olemassa; Lissu T. Susirajalta. Susirajaa hänen kanssaan pitää narri. Ravitalli Meiros esittäytyy oikeana ja aitona ravitallina. Ainakin siis on suuret luulot omistajallaan Lantulla.

Cluelessissa on ravurit vallanneet tilaa ratsurupukoilta ja omistaja funfunHey yrittää turhaan välillä taistella ravivaltausta vastaan. Mila Kisatalli Carbonarasta on jo luovuttanut ja tallissa on pääasiassa ravureita ja vain muutama ratsupuolen edustaja. Mila on vielä melko uusi tuttavuus ravipuolella, mutta hyvää vauhtia talli on täyttymässä kaikenkarvaisista kiitureista.

Sabina unohti lähettää viestin RaPun sivujen kautta, joten lisäämme hänestä tietoja kun hän sen tekee. Tigris sen sijaan laittoi mukaan suomenhevosensa Ässän Temmon osoitteen. Potkitaanhan kaikki Tigristä ja Ässää takamuksille, että saataisiin tästäkin jotain! Samoin vain yhdellä kopukalla mukaan pyrki Piaffe.

Helenellä on oikeita hevosia vain yksi. Jokainen lähettäkööt siis ainakin yhden ravikärpäsen puremaan Heleneä ja mielellään myös muita sluibaajia, joilla on myös noita leikkihevosia talleissaan!

Entiset jäsenemme ovat: Pirre (VRL-09769), maukka. (VRL-08775), perustaja ja pääpahis Kride (VRL-06354), Unicorn (VRL-09725), Miia R. (VRL-04673), Sorel (VRL-00884), Peppi (VRL-02282), riella. (VRL-01744), Wella (VRL-00373), umi (VRL-00391), hug (VRL-02088), Lotta L. (VRL-02784), Pellavaharja (VRL-03551), Päivänsäde (VRL-05884), tuulia (VRL-08097), Pippa (VRL-09735), Pirita (VRL-09755), Niny (VRL-09601), Mariella (VRL-02189), Kiiu (VRL-12217), Sussu (VRL-12636) (ei listattu enää 1.3.2014 jälkeen ellei jäsen erikseen pyydä)

Miia R eli Rasse toimii vielä henkisenä tukena ja kannatusjäsenenä vaikka loikkasikin toiseen seuraan. Annettakoot siis anteeksi ja kiskomme hänet takaisin kun sopiva heikko hetki ilmestyy.


Ulkoasu © Krista, tekstit © Kride & Magnetie, kuviin on luvat